Gransikagatan 1 C i Skövde

Bostadsrätt i Norrmalm

Fint renoverad tvåa i perfekt läge intill Högskolan!

Här finns en fin tvåa på första våningen i ett mycket populärt och trivsamt område med närhet till allt. Gransikagatan är en av de populäraste adresserna på Norrmalm och det är en granngata till Högskolan. Högskolan ligger alltså på ett stenkasts avstånd och Ica Norrmalm ligger i kvarteret intill. Till centrums rika serviceutbud, resecentrum och det större köpcentrat Elins Esplanad promenerar du på 5-10 minuter och på en kvarts avstånd ligger Boulognersjön som kan svalka en skön sommar. Lägenheten är ljus och fräscht helrenoverad med bl a kök med vita luckor mot kontrasterande mörkgrått kakel och helkaklat badrum med klinkergolv. Bakom ytterdörren välkomnas du till hallen där det finns gott om plats för avhängning av ytterkläder. Hallen kopplar samman lägenhetens rum med bra planlösning och från hallen ser du ljus ta sig in från vardagsrum, kök och sovrum. Lägenheten karakteriseras av genomgående ljusa ytskikt samt fönster mot tre väderstreck vilket ger fint ljus i bostaden. Här är det med andra ord bara att flytta in. Rakt fram i hallen finns vardagsrummet tapetserat i tidlöst ljust och på golvet ligger ekparkett. Vardagsrummet har stora fönsterytor mot söder vilket ger fint ljusinsläpp. Här kan du också njuta av den franska balkongen i härligt söderläge. Det fint renoverade köket finns till höger i hallen har vita köksluckor som matchas fint av mörkgrått kakel och vitvaror i rostfritt. Här finns spis med häll och varmluftsugn, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys till din hjälp med matlagningen. Sovrummet har ett svalt läge i norr och bra förvaring i fyra garderober. Det fint renoverade badrummet nås smidigt från hallen, är helkaklat och har klinkergolv och är utrustat med wc, handfat, duschhörna och spegelskåp. Tvättbestyren kan du sköta i föreningens gemensamma tvättstuga, belägen i samma byggnad. Till er bostad hör ett förråd i källaren, som gömmer undan allt från vinterjackor till resväskor. Parkering hyrs enligt separat kösystem. Varmt välkomna på visning!

 • Beskrivning

  Hall

  Hallen har beige väggar, parkettgolv, spotar i taket, garderob och städskåp.

  Kök

  Fint renoverat kök 2016 med parkettgolv, vita köksluckor, bänkskiva i ek och mörkgrått kakel. Utrustning: spis med häll och varmluftsugn, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Vitvaror från 2016 utom spisfläkt 2018.

  Badrum

  Fint helkaklat badrum med klinkergolv, duschhörna, tvättställ, spegelskåp och WC.

  Vardagsrum

  Rakt fram i hallen finns vardagsrummet med ljusa väggar och parkettgolv. Vardagsrummet har stora fönsterytor mot söder vilket ger fint ljusinsläpp. Här kan du också njuta av den franska balkongen i härligt söderläge.

  Sovrum

  Till höger i hallen finns sovrummet med parkettgolv och vita väggar med mörkgrå fondvägg. 4 garderober.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  201101001-0006

  Adress

  Gransikagatan 1 C

  Postnummer
  541 40
  Postort

  Skövde

  Distrikt

  Norrmalm

  Område

  Norrmalm

  Boarea
  50 m2
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Lördag 13 feb 2010
  Energiprestanda: 111 kWh/m2
  Bostadsrättsföreningen
  Namn

  BRF Skövdehus nr 1

  Bildades
  1942
  Byggår

  1942

  Hiss
  Nej
  Våning
  1 av 3
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal

  2.36735

  Andelstal insats

  0

  Andelstal avgift

  2.36592

  Andelstal kommentar

  Andelstalen är angivna i procent.

  Byggnaden
  Allmän information

  Föreningens fastighet Kornetten 2 består av 3 st byggnader med 41 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 1 lägenhet med hyresrätt. Byggnaderna är uppförda 1942. Omfattande ombyggnad skedde 1987-88. Föreningen har 42 p-platser.

  Byggnaden

  Flerfamilshus

  Värme- och ventilationsanläggning

  TFX-ventilation.

  Renoveringar

  1987-88: Stambyte, fönsterbyte, tilläggsisolering av fasad samt nytt tegel, balkongrenovering, takrenovering och ventilationsåtgärder. 2015: Värmeanläggning. 2016: Radonsug. 2017-18: TFX-ventilation i samtliga lägenheter som garanterar godkända radonvärden. 2018: Låsbyte samtliga ytterdörrar.

  Planerade renoveringar

  Fönsterbyte och takbyte.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett förråd i källaren. I källaren finns också cykelrum och tvättstuga.

  TV/Internet

  Comhem kabel TV bas och bredband 100 ingår i månadsavgiften.

  Upplåten mark

  Ingen mark är upplåten till bostadsrätten

 • Kostnader
  3 596 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

  Värme, vatten, Comhem kabel TV bas och bredband 100 ingår i månadsavgiften.

  Avgiftsändringar

  Inga avgiftsförändringar beslutade.

  Hushållsel
  230 kr/månad
  Hemförsäkring
  70 kr/månad
  Summa driftskostnader
  300 kr/månad
  Personer i hushållet
  1

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Allmänt

  Uppgifterna om bostaden härrör huvudsakligen från säljaren samt bostadsrättsföreningen och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på bostadsinformation från bostadsrättsföreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför låta utföra en uppmätning.

Visning

Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse

Fakta
Pris:
890 000 kr (Utgångspris)
Rum:
2 RoK
Boarea:
50 m2
Byggår:
1942
Trappor:
1 av 3
Avgift:
3 596 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
Bilder
Välkommen till Gransikagatan 1C
Hall
Badrum
Kök
Vardagsrum
Sovrum
Planskiss

Planskiss ej skalenlig, viss avvikelse kan förekomma

Välkommen på visning!
Karta
Närområde

NORRMALM - SKÖVDE Norrmalm ligger precis som hörs av namnet norr om centrum och är ett mycket populärt bostadsområde. På Norrmalm finns alla olika typer av bostadsformer. I kvarteren som gränsar mot centrum ligger gemytliga flerfamiljshus från 1920-40-tal samt bostadsrättslägenheter i både stora och små föreningar. Längre ut från centrum ligger mysiga villakvarter med både friköpta radhus och villor. Att Norrmalm är populärt beror på läget nära centrum, högskolan och resecentrum och på den andra kanten av området ligger det stora köpcentret Elins Esplanad med bland annat ICA Maxi. Mitt bland flerfamiljshusen i kvarteret finns en mindre ICA-butik. Högskolan och två regementen attraherar ständigt nya invånare, något som märks i det stora utbudet av restauranger, caféer och uteliv. Runt Högskolan etableras många nya företag, inte minst inom dataspelsindustrin där Skövde tillhör de främsta i landet. I mitten av området ligger Norrmalmskolan för barn i åldrar sex-tolv år samt fritidshem.

Planritningar

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!