Östbygatan 20 C i Lidköping

Bostadsrätt i Gamla Staden

Fin renoverad trea med balkong i väster

Välkommen till en fin renoverad trea med balkong i väster i ett lugnt och trivsamt område. Här väntar en stilren trea med mycket fräscht renoverat kök och fönster i tre väderstreck samt balkong i väst. Adressen ger bekvämt promenadavstånd till centrala Lidköping, närområdets affärer samt stationen. Det mesta vardagen kräver väntar inom bekvämt promenadavstånd. Inom 400 meter finns två matbutiker och ni kan enkelt promenera till Änghagens affärsområde. Lidköpings stadskärna nås på 10 minuter till fots, liksom Lidköping station. På sommaren kan ni efter en cykeltur på ca 10 minuter bada i Vänerns vatten. Bostaden har ett bra läge i området, som är mycket lugnt och trivsamt trots närheten till stan. Intill huset finns en trevlig utemiljö. Lägenheten är genomgående stilrent inredd med ljusa väggar och grå-svarta kontraster. Här är det med andra ord bara att flytta in – och låta den inredningsintresserade gå loss med personliga tillhörigheter och trendriktiga attiraljer. Hallen med en inre hall är rymlig och har plats för klädavhängning samt en rymlig klädkammare. Från inre hallen når du sovrum 1 som har laminatgolv och ljusa tapeter. Köket är fint renoverat och har matplats. Kökets väggar är mörkgrå liksom laminatgolvet vilket ger en fin kontrast till de vita köksskåpen. Den svartvita färgskalan fortsätter med grå-svart bänkskiva och grått kakel ovan diskbänk. Utrustningen ger möjlighet till härlig matlagning med hjälp av spishäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro och kyl/frys i rostfritt. Badrummet är helkaklat med klinkergolv, handdukstork, dusch, tvättställ och WC. I badrummet finns ett fönster och det är dessutom förberett för tvättmaskin. Till höger i hallen finns vardagsrummet med vita väggar mot fondvägg i grått och parkettgolv. Vardagsrummet har ljusinsläpp via ett vackert burspråksfönster i söder och fönsterpartiet mot balkongen i väster. Här kan du också gå ut till den sköna balkongen i härligt västerläge med utsikt mot den lugna och gröna baksidan. Till vänster i hallen finns sovrum 2 som också är ljust och trivsamt med laminatgolv och vita väggar. Föreningens tvättstuga är belägen i källarvåningen och där finns också ett cykelrum samt lägenhetens källarförråd, till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd. Varmt välkomna!

Budgivning
# Datum Bud
 • Beskrivning

  Hall

  Rymlig hall med parkettgolv och vita väggar. Inre hall med mörka tapeter, garderobsmöbel (ingår) och en rymlig klädkammare.

  Sovrum 1

  Från inre hallen når du sovrum 1. Laminatgolv och ljusa tapeter (Garderobsmöbel ingår ej).

  Kök

  Fint renoverat kök med matplats. Mörkgrå väggar och mörkgrått laminatgolv. Vita köksskåp, grå-svart bänkskiva, grått kakel ovan diskbänk, spishäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro och kyl/frys i rostfritt.

  Badrum

  Helkaklat badrum med klinkergolv, handdukstork, dusch, tvättställ och WC. I badrummet finns ett fönster och det är förberett för tvättmaskin.

  Vardagsrum

  Till höger i hallen finns vardagsrummet med vita väggar och grå fondvägg samt parkettgolv. Vardagsrummet har ljusinsläpp från två håll via vackert burspråksfönster och fönsterparti mot balkongen. Här kan du också gå ut till den sköna balkongen i härligt västerläge.

  Sovrum 2

  Till vänster i hallen finns sovrum 2 med laminatgolv och vita väggar.

 • Uteplats
  Uteplats Beskrivning
  Balkong
 • Parkering
  • Garage:
   Separat kö finns.
  • P-plats:
   Separat kö finns.
  • 8 garage och 6 bilplatser.

 • Fakta
  Tillträde

  Omkring 1 november

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  35-3015-1-20

  Lgh.nmr. LM

  1201

  Adress

  Östbygatan 20 C

  Postnummer
  531 37
  Postort

  Lidköping

  Distrikt

  Gamla Staden

  Område

  Gamla Staden

  Boarea
  74 m2
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Onsdag 10 apr 2019
  Energiklass: E
  Bostadsrättsföreningen
  Namn

  HSB BRF Haga

  Bildades
  1973
  Byggår

  1952

  Hiss
  Nej
  Våning
  3 av 3
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond finns
  Belopp: 7 513 kr
  Kontrollerades: Fredag 9 aug 2019

  Inre fond avsättning 93 kr/mån

  Andelstal

  5,48982

  Andelstal insats

  5,48982

  Andelstal avgift

  5,29994

  Byggnaden
  Allmän information

  Föreningens fastighet Biet 5 är beläget på adresserna Östbygatan 20 A-C. Huset färdigställdes 1952. Föreningen omfattar 21 lägenheter, 8 garage och 6 bilplatser.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme.

  Renoveringar

  2003 gjordes stamrenovering . 2005 byttes lägenhetsdörrar. 2008 gjordes en markanläggning. 2012 byttes fönster.

  Planerade renoveringar

  Fasad- och balkongrenovering planeras. I samband med detta undersöks kostnaden för en balkonginglasning.

  Övriga utrymmen

  Gemensam tvättstuga och torkrum i källarvåningen. Cykelrum. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd.

  TV/Internet

  Comhem.

  Upplåten mark

  Ingen mark är upplåten till bostadsrätten.

 • Kostnader
  4 855 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
  Avgiftsändringar

  Ingen avgiftshöjning är beslutad.

  Hushållsel
  300 kr/månad
  Summa driftskostnader
  300 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 162 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Allmänt

  Uppgifterna om bostaden härrör huvudsakligen från säljaren samt bostadsrättsföreningen och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på bostadsinformation från bostadsrättsföreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför låta utföra en uppmätning.

Visning

Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse
Budgivning
# Datum Bud

Fakta
Pris:
765 000 kr (Utgångspris)
Rum:
3 RoK
Boarea:
74 m2
Byggår:
1952
Trappor:
3 av 3
Avgift:
4 855 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
Bilder
Välkommen till Östbygatan 20C !
Östbygatan 20
Välj Svenska HemMäklarna, Det tjänar du på!
Välkommen in!
Hallen
Köket
Vardagsrum
Balkong i väster
Utsikt
Inre hall
Sovrum 1
Badrum
Sovrum 2
Planskiss
Välkommen på visning!
Karta
Närområde

GAMLA STADEN. Lidköpings stadskärna delas i två delar av ån Lidan. Den östra sidan benämns Gamla Staden och den västra sidan Nya Staden. Historiskt var gamla och nya staden två oberoende städer med var sitt rådhus. På den östra sidan växte den medeltida handelsstaden upp, den fick sina stadsprivilegier år 1446. Lidköping eldhärjades 1849 av en stor brand och bara en liten del av den gamla bebyggelsen i Gamla Staden blev kvar, den vid Limtorget. I detta charmiga kvarter finns idag bland annat café, hantverkare och museum. Gamla stadens huvudgata Skaragatan finns stadshuset samt en del av stadens restaurang- och nöjesutbud. Den ståtliga Nicolaikyrkan och Lidköpings resecentrum finns också i Gamla staden. Från resecentrum går det stadsbussar samt regiontrafik. Från resecentrum kan du bl. a, ta dig till Göteborg med direkttåg. En härlig grön oas är Örthagsparken. I Gamla staden finns också Guldvingens vårdcentral, Fredriksdalsskolans högstadium, Wennerbergskolan för låg- och mellanstadieelever samt ett antal förskolor.

Planritningar

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!